Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Jeans-love

Skrivet:    ·  Vardag

Åååh är så kär i jeansen uppe i vänsterhörnet, nästan ett "måste ha" faktiskt! Dom ljusa är Levis och mörka är miss sixty, mina absoluta favoritmärken på jeans, synd att ekonomin sviker lite.   
 

Semla

Skrivet:    ·  Vardag
Dagen har rullat på bra, bra start, bra skoldag och träning med mitt fina innebandygäng. Avslutades i soffan framför lite TV med årets första semla. Kommer bli en grym helg också, så taggad!!

Naked juice bar

Skrivet:    ·  Vardag
Blev en sväng på stan med syrran i tidags och tog en smoothie på naked juice bar i gävle. Jag valde coco sunshine med mango i, supergod rekomenderar starkt! 

Lördag

Skrivet:    ·  Vardag
Mycket trevlig lördagkväll med härliga tjejer och killar!

Churchstreet saloon

Skrivet:    ·  Vardag


Helgen började otroligt bra med mat på churchstreet med 4 tjejer från klassen, hur trevligt som helst hade vi trots 1,5timmes väntetid på bord sen väntan på mat. Såååå himla värt ändå, otroligt god mat! 
 
 

Homies

Skrivet:    ·  Vardag
 

Frisyrdagar

Skrivet:    ·  Vardag

Svinrygg

Vertical shells

Chinjong

Måndag och tisdag bestog av lite uppsättningar och teori, så vi fick testa på lite snabbt att göra lite olika frisyrer för att testa tekniken. Inte noggrant gjorda eller med produkter i men fina och stilrena ändå!

Pink

Skrivet:    ·  Vardag

Ny skjorta från H&M rosarandig figursydd, älskar den!
 

Fikaonsdag

Skrivet:    ·  Vardag
Efter 5 timmars sömn och första dagen i skolan igår bestämde vi oss för att det var dags för en mysig fikastund på café pazzo i stan, en supergod cesarsallad fick det bli för mig. Sedan blev det ca 1,5 timmes gym med Mathilda, så en lite bättre onsdag skulle jag säga. Dagens minus var väl magontet på eftermiddagen som aldrig ville gå över, så blev soffliggande utan att kunna resa mig eller äta nånting på hela kvällen.

Coffee

Skrivet:    ·  Vardag

Tog mig en kopp kaffe i soffan framför en film denna härliga måndag. Är slut i kroppen efter några träningsdagar så det här behövde jag.
Visst är koppen otroligt söt? Fick den av moster och kusinerna, superrolig och lite speciell julklapp.
 
 

Finaste jag har

Skrivet:    ·  Vardag

Har man lite tråkigt får man väl fota lite på det finaste man har
 

Träning

Skrivet:    ·  Vardag

Har varit skadad ett tag men nu de börjar det äntligen kännas bättre, så testade träna igår och det gick hyfsat så körde idag igen! Superskönt!!
En kompis mamma som "jobbar" på friskis & svettis ville testa sitt skivstångspass med oss både idag, igår och även imorgon innan hon började ha det för alla andra. En liten tradition vi har att testköra hennes pass supertrevligt och superbra pass alltid!
Väntar på träningsvärken från hell imorgon men då kör vi igen!
 

Nyår

Skrivet:    ·  Vardag
Min nyårsafton började med att vi var 9 tjejer hemma hos mig och käkade, drog sedan på fest i sörby sedan ner på stan vid tolvslaget. De blev en lyckad kväll trots lite strul!
Bjuder på en bild på mig och bästa vännen!

Januari

Skrivet:    ·  Vardag
Var så fint ljus ute idag så var tvungen att ta lite bilder, så bjuder på en av dom.

2013

Skrivet:    ·  Vardag

2013 har varit ett så underbart år, förmodligen det bästa hittils. Nya underbara människor har kommit in i mitt liv och skakat om det på bästa sätt. 
En underbar resa till Kos i Grekland i somras. En speciell resa till Jansjö med mina underbara tjejer med fiske bärplockning och skogsvandring. Och även resa till fjällen med skidor och skoteråkning med samma underbara gäng. Justin Bieber och Macklemore har jag sett live, två helt otroliga konserter jag aldrig glömmer. Innebandyn har gått bra och nytt otroligt lag. Massa roliga fester har även fyllt höstterminen och massa andra saker har jag hunnit med. Men sakerna jag har gjort hade aldrig lyckats utan dom underbara människorna jag har med mig överallt.
Såklart har det inte varit lätt hela vägen, har gjort jobbiga val och gråtit massor också men väljer att fokusera på det roliga så man kan leva vidare!
Ser så mycket fram emot vad 2014 har att erbjuda!!

Hoppas ni har haft ett underbart 2013 allihopa och gott nytt år på er!
Julia Karström, 18

Följ mitt liv i text och bilder så som jag älskar det!

Follow on Bloglovin







Design